jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http

Ellab søger produktionsmedarbejder til elektronikproduktion

Ellab er en førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien.

For at sikre vores fortsatte vækst søger vi nu en dygtig montrice/montør til produktion af måleudstyr til en nyoprettet stilling. Du vil i det daglige udføre lodning, montage, støbning, limning, samling og test af produkter i vores produktion, hvor det er vigtigt, at du har det rette håndelag og forståelsen for kvalitet og omhu i arbejdet. 

For stillingen lægges der vægt på, at du:

 • har god erfaring med blyfri lodning
 • har erfaring med epoxyarbejde
 • har erfaring med elektronikproduktion
 • er fingernem og kan håndtere meget små emner evt. under mikroskop
 • er omhyggelig, detaljeorienteret og har ordens- og kvalitetssans
 • har en struktureret arbejdsform samt gode samarbejdsegenskaber
 • kan læse og tale dansk

Ellab tilbyder:

 • Spændende tekniske udfordringer i en international og innovativ virksomhed i vækst
 • Dynamisk og uformelt arbejdsklima
 • Fleksibel arbejdstid
 • Mulighed for fri anvendelse af Ellabs eget fitnessrum samt mulighed for tilmelding til frokostordning og sundhedsforsikring
 • Velfungerende personaleforening med sociale arrangementer

Ellab er en solid virksomhed med stolte traditioner og god vækst på markederne i hele verden. Det daglige samarbejde bygger på gensidig respekt og er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Produktionschef Per Hartley Christensen på tlf. 2945 8414.

Sådan søger du:
Ansøgning inkl. CV, relevante bilag og referencer sendes senest d. 16. december 2018 til Ellab A/S på følgende mail: hr@ellab.com. Angiv venligst "Produktionsmedarbejder" som emne på ansøgningen. Relevante kandidater vil løbende blive kaldt til samtale. 

Om Ellab:
Ellab er en international virksomhed med en eksportandel på ca. 97%. Salget foregår gennem egne salgs- og serviceselskaber i USA, Tyskland, England, Frankrig, Holland, Dubai og Filippinerne samt gennem mere end 40 landedistributører. Virksomheden har eksisteret i over 69 år og beskæftiger i alt ca. 170 medarbejdere. Ellab frembringer løsninger til at måle, registrere, overvåge og validere kritiske parametre ved varme- og kuldebehandlingsprocesser. Vi er en innovativ virksomhed med stort fokus på udvikling af egne produkter for at kunne bibeholde positionen som førende producent på området. Vores produkter måler i området fra -196 grader til +400 grader og er kendetegnet ved avanceret teknologi, høj kvalitet og brugervenlighed. I august 2016 blev Ellab-koncernen overtaget af IK VIII Fund administreret af IK Investment Partners.

Follow Us @ Linkedin
Join Us @ Youtube
Contact Us Today
Newsletter Sign up
Sign Up Now

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with that, but you can opt-out if you wish.

Read more.
Close