No results

R&D Software Internship

Ellab er en førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering af termiske processer i life science- og fødevareindustrien.

Ellab søger nu en praktikant til R&D Software, hvor du vil blive en del af et team på 23 dedikerede medarbejdere. Som praktikant hos Ellab vil du få mulighed for at arbejde med brugerinterface, databaser og softwarearkitektur indenfor de følgende værktøjer og softwarediscipliner:

 • C#, ASP.NET Core MVC og objektorienteret programmering
 • Microsoft Visual Studio 2019 samt DevOps
 • SQL server og SQL forespørgsler
 • Web Services, Windows Azure-baseret webserver og databaser

Kvalifikationer:

 • Studerende på datamatikeruddannelsen / el. professionsbacheloruddannelsen indenfor software- eller webudvikling
  God indsigt i ovennævnte softwarediscipliner
 • Lyst til at arbejde med kunder i life science-, pharma- og fødevarebranchen

Ellab tilbyder:

 • Praktikforløb med spændende faglige udfordringer i en international og innovativ virksomhed
 • Dynamisk og uformelt arbejdsmiljø
 • Fleksibel arbejdstid
 • Mulighed for fri anvendelse af Ellabs eget fitnessrum samt mulighed for tilmelding til frokostordning
 • Velfungerende personaleforening med sociale arrangementer

Ellab er en solid virksomhed med stolte traditioner og god vækst på markederne i hele verden. En stor udviklingsafdeling sikrer, at vores produktsortiment løbende vedligeholdes og tilføres faciliteter, som styrker vores konkurrenceevne. Det daglige samarbejde bygger på gensidig respekt og er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Send din ansøgning i dag, hvis du vil være en del af vores spændende R&D Software Team.

Application

Application due: 09-12-2020
Start date:11-01-2021
Category: R&D Software

Om Ellab:

Ellab er en international virksomhed med en eksportandel på ca. 97%. Salget foregår gennem egne salgs- og serviceselskaber i USA, Tyskland, Irland, Italien, England, Frankrig, Holland, Schweiz, Dubai og Filippinerne samt gennem mere end 40 landedistributører. Virksomheden har eksisteret i over 71 år og beskæftiger i alt ca. 370 medarbejdere. Ellab frembringer løsninger til at måle, registrere, overvåge og validere kritiske parametre ved varme- og kuldebehandlingsprocesser. Vi er en innovativ virksomhed med stort fokus på udvikling af egne produkter for at kunne bibeholde positionen som førende producent på området. Vores produkter måler i området fra -196 grader til +400 grader og er kendetegnet ved avanceret teknologi, høj kvalitet og brugervenlighed. I 2019 har Ellab-koncernen overtaget Hanwell Solutions, som udvikler og fremstiller monitoreringsløsninger. EQT (www.eqtgroup.com) har i 2019 erhvervet ejerskabet i Ellab.

Do you have a question?

Do you have a question?